Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve öteki renkleri vurgular.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir sonuçsuz acımasızlabilir. Renkler dirimımızın süresince bizim ruh halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Har renk tonları rahatlığı temsil paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı evet.

Kemiksiz gri duvar boyalı aşiyan dekorasyonu yetiştirmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz uz renklerden birisi. Ancak kasvetli bir hava yaratmamak kucakin çok uyanıklık etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Derin gri odaklı bir sülale dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler sebebiyle alanda hoş intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri bulutsuz gri olmalı!

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle harmoni esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Koyu antrasit sarih antrasite gereğince elan esnek strüktürdadır hem baskın renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Fakat yurt ve ufak tefek bir alana ehil olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen antrasit renk tonları ve beş on uzun, kare olan aynaların tercihi bile akıllıca tasarımlara etap atılmasını sıhhatliış olacaktır.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle antrasit duvar boyas kullanıldığı ortamda ipleri eline kırmızııyor. Özellikle mat strüktürda yeğleme edilmesi önerilen tonu neredeyse her sprey boya renk ile eşleştirebilirsiniz.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da süflida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Renk kullanımı mekanın duvarlarından saksılayarak dirim yerındaki möble ya da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin beniâdem psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çaldatmaışmaları sırasında ayn ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Renk sıcaklığı da ışıklandırma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir hasiyet sunabilir.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, pencere ve parke rengi ile kolaylık bir şekilde uyum sağlayabilir.

Report this wiki page