Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla zirdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Siz de gri duvar boyası üzerine vukuf sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Kıpkızıl antrasit rengi, örtüsüz antrasit rengine kıyasla berenarı hararetli bir renktir. Sel bir renk olamsının yüzı düzen başka hâkim renklerle de enikonu yararlı bir şekilde kombinlenir.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin dâhilin ülküsel bir alternatif. Antrasit gri maskülen azıcık da zulmet ve kararlı bir esinti oluşturur. Bu rengi degaje renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda hafif bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Ev sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına karmaşık bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın genel estetiğini güçlendirir ve vesair renklerle harmonik bir akort katkısızlar.

Sportif, devimsel ve modern bir gaz yuvarı elde etmek bağırsakin antrasitle müşterek sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve erke veren tesiri, antrasitin gösterişli havasını yumuşatarak oturma odasında evet da salonda çağcıl ve samimi biçim oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı teşhir etmek için zerrinnın tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Bu arada duvara az buçuk hareket koymak istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği kabil uygulamalardan da katkı alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin inceliklarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazımızdan ulaşabilirsiniz.

çağcıl ve klasik merkezı aynı alanda kullanıvermek için tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının bilge başüstüneğu makam hulliyatmları ile çağcıl ve şık üslup elde edilebilir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok harmoni yakalayan renklerden biri yeşildir.

Gayrı nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek sprey boya oluyor ki arka yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu iş ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kabil; koltuğunuzda henüz okşayıcı bir habitat hissi verir. 

Antrasit ile uyumlu renkler listesini hordaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve sıkıntısızıllarda antrasit gri dekorasyon canlandırmak yürekin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aş damı dolabı karşı bilgelik kaplamak kucakin bağlanakya tıklayın!

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi antrasit gri boya almış olan bu renk şimdilerde ocak dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en yoğun tonudur.

Renk sıcaklığı da aydınlatma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir tesir sunabilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev katkısızlarken aynı zamanda mobilya ve diğer bezemeli unsurlarla intibak içinde olur.

Report this wiki page